FAQ

1Berapa Kos Untuk Pekerja
Untuk tenaga kerja lokal job labour RM70 Seorang. Anda boleh tentukan berapa orang pekerja yang anda perlukan
2Saya Hanya Perlukan Lori Sewa Tanpa Pekerja
Ya Boleh,Anda boleh menyewa lori kami dari satu lokasi ke destinasi anda.Segala barang anda akan angkat sendiri masuk dan keluar dari lori.
3Apakah Jenis Lori Yang Sesuai?
Kami menyedia saiz lori yang berbeza dari 1 , 3, 5 , 10 Tan. Ini bergantung pada muatan barangan anda. sila hubungi kami di talian ini untuk membincangkan lori yang sesuai dengan barang anda.

Call Dan Whatsapp :

Tel 1 : 012-5778482
Tel 2 : 012-3178482

Pindah Rumah dari RM100

Adakah anda mencari perkhidmatan sewa lori pindah rumah dikawasan anda.Mungkin anda ingin berpindah ke rumah sewa baru atau rumah yang baru anda beli.Membawa barang yang besar dan berat seperti almari,mesin basuh,katil,peti ais,meja,sofa dan pelbagai lagi barang rumah anda.Serahkan tugas ini ASIA FLEXIBLE.


ASIA FLEXIBLE adalah sebuah syarikat lori yang berpengalaman dalam tugasan pindah rumah dan angkut barang.kami memberikan servis pindah rumah yang cekap dan selamat.Dengan tenaga kerja kami yang mahir,kami akan pastikan barang anda dalam keadaan baik,tidak pecah,koyak dan basah kerana kendaraan kami tertutup / bonded


Disamping itu jika anda memerlukan tenaga kerja untuk mengangkut barang kami juga menyediakan tenaga kerja dengan kos yang murah.

Kami Pakar Dalam Pindah Rumah Di Selangor dan Melaka


85% daripada client kami mencadangkan perkhidmatan kami kepada jiran dan keluarga mereka kerana kami tidak seperti perkhidmatan lori sewa murah di selangor yang lain kerana kami akan pastikan barang anda dijamin selamat dan risk-free.


Kelebihan kami dalam memindahkan barang rumah anda


Tujuan utama kami adalah kami akan memastikan apa yang anda perlukan dapat dipenuhi dan anda berpuas hati.


1.Kami akan mematuhi segala peraturan yang anda berikan semasa mengangkat barang

2. Anda boleh mengawasi pekerja kami semasa mereka melakukan kerja,sekiranya anda tidak berpuas hati dengan kerja yang mereka lakukan anda boleh komplen pada pihak ASIA FLEXIBLE

3.Jika terdapat perabot rumah yang perlu dibuka dan dipasang kembali,kami boleh uruskan pekerjaan tersebut.anda hanya perlu lihat dan rilex

4. Memasukkan barang kedalam rumah atau property baru anda akan dilakukan dengan berhati-hati.Anda boleh mengarahkan pekerja kami untuk meletakkan barang di bilik atau lokasi pilihan anda.

5.Kami juga pakar dalam penghantaran perabot,kotak dan barang personal.kami juga menerima kerja untuk jarak jauh atau long distance transport.