Latar Belakang Syarikat Asia Flexible


Asia Flexible Mover adalah sebuah syarikat movers company yang dimiliki oleh encik Mohd Agil Bin Noordin.Syarikat ini telah beroperasi selama lebih daripada 10 tahun sejak tahun 2006.Bermula dengan beberapa buah kendaaran lori 1 tan dan bergiat dalam perkhidmatan pindah rumah di sekitar batu caves,negeri selangor.


Kegigihan encik agil dalam meningkatkan produktiviti dan kualiti servis beliau. Dalam masa 1 tahun pertama encik agil telah dibantu oleh beberapa orang pekerja oleh kerana bisnes home movers beliau semakin mendapat permintaan oleh pelanggang.Sehingga kini encik agil telah mempunyai lebih daripada 30 buah lori dari 1 tan,3 tan,5 tan dan 10 tan.


ASIA FLEXIBLE telah berdaftar dengan SSM Syarikat Suruhan Jaya Malaysia dengan no pendaftaran (1872073).Jadi anda tidak perlu lagi ragu dengan perkhidmatan ASIA FLEXIBLE MOVERS kerana syarikat ini sah dan dibawah akta perniagaan SSM.


Lokasi ASIA FLEXIBLE


Asia Flexible telah menubuhkan syarikat yang bertempat di batu caves selangor dan menambah lokasi syarikat di rawang serta bukit baru melaka.dengan mempunyai 3 buah cawangan utama kini asia flexible mampu mengambil tempahan di seluruh semenanjung malaysia.Jika anda memerlukan perkhidmatan home mover,office relocation dan logistics services anda boleh menghubungi Asia Flexible atau sila ke cawangan kami yang berlokasi di :


ASIA FLEXIBLE SELANGOR

G25, Jalan Selayang Segar 1,
Taman Selayang Segar,
68100 Batu Caves,
Selangor Darul Ehsan.

ASIA FLEXIBLE YARD

Lot 22217 A ,Jalan Perusahaan 4, Kawasan Perindustrian PKNS BT. 20, 4800 Rawang Selangor

Are you ready to move? Call us 012- 577 8482